Εντυπωσιακός, άνετος χώρος με τη ζεστασιά του ξύλου, επικλινή οροφή με γυάλινους φεγγίτες και μια all time classic μπάρα. Ξεκινώντας από τη Χαλκιδική, ο Αστέριος Σούσουρας μετέφερε στα Λαδάδικα μια ολόφρεσκη θαλασσινή κουζίνα, που τροφοδοτείται καθημερινά από δικούς του ψαράδες. Μαστόρικα ψησίματα και τηγάνια, αλλά και μαγειρευτά όπως μπιάνκο ή φρικασέ στον «αγιορείτικο ταβά», σπάνιοι ψαρομεζέδες, πάστες και όστρακα ή, αν θέλετε, ένα ολόκληρο ψάρι head-to-tail από ωμό έως μαγειρευτό. Raw bar με ωμά σε πολλές εκδοχές και ενδιαφέρουσα κάβα κρασιών.