Art νεορουστίκ ύφος για το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Calilo», που ίπταται στην κυριολεξία πάνω από την παραλία του Παππά. Το concept του μενού, δημιουργημένο από τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη σε εκτέλεση του Σπύρου Τζίλη, είναι έξυπνο φρέσκο και πρωτότυπο. Παρουσιάζει επτά πιάτα από επτά κυκλαδονήσια, ταξιδεύοντάς μας σε Μύκονο, Σαντορίνη, Σέριφο, Τζια, Άνδρο, Τήνο και Ίο με αυθεντικές πρώτες ύλες από κάθε νησί και σύγχρονη προσέγγιση στις μίξεις και τις εκτελέσεις του.