Ο βραβευμένος σεφ Φάνης Μαϊκαντής και ο δραστήριος επιχειρηματίας Χάρης Βρης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βάλουν στον γευστικό χάρτη το απομονωμένο νησί της Θηρασιάς απέναντι από τη Σαντορίνη. Τα παλιά «σύρματα» των ψαράδων στο λιμανάκι του νησιού έγιναν η βάση για το μοντέρνο fish restaurant που δημιούργησαν με αγάπη, ενώ ο κατάλογος κινείται στη λογική του surf’n’turf. Έτσι, το λιαστό χταπόδι συναντά τις φίνες φλοίδες από σαλάμι Λευκάδος, το λαβράκι ενώνεται με το μοσχαράκι σε λεπτοκομμένο ταρτάρ, ενώ το μεγάλο φρέσκο ψάρι σε κλασικές ή μοντέρνες παρασκευές παραμένει κεντρικό «όπλο» της κουζίνας.