Πάνω στα γκρεμνά της Καλντέρας στο Ημεροβίγλι, σε απόσταση αναπνοής από το βράχο του Σκάρου, το «Varoulko Santorini» απλώνει τα τραπέζια του στο κομψό σκηνικό της πισίνας του «Grace Hotel». Η θαλασσινή κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου ξεδιπλώνεται με φινέτσα και δημιουργικότητα, που αναδεικνύουν τη νοστιμιά των υλικών. Ο ικανός σεφ του εστιατορίου Ηλίας Τσικρίκης εκτελεί τα πιάτα με άψογη τεχνική, έχοντας ως βάση επιλεγμένες πρώτες ύλες. Εξαιρετική η wine list και το pairing με τα πιάτα.