Μικρό εστιατόριο με αέρα παλιού καφενείου και αύρα δημιουργικού μεζέ, σε συνοικιακό δρόμο με τραπεζάκια έξω στο πεζοδρόμιο. Ο σεφ-ιδιοκτήτης Γιώργος Ζαννάκης μαγειρεύει μια κουζίνα με υλικά της εποχής, σε μενού που αλλάζει καθημερινά ακολουθώντας την αγορά. Στα πιάτα του, η ελληνική παράδοση συναντά τη μαγειρική του προσωπικότητα, δίνοντας γεύσεις με καθαρότητα, δριμύτητα και βάθος – η μακαρονάδα προβατίνας και οι καραβίδες με κρέμα μπεσαμέλ είναι δύο δείγματα που πρέπει να δοκιμάσετε αβλεπεί.