Σε ένα απίθανο, κινηματογραφικό σκηνικό στην παραλία Σεράλια, το «Cantina» μοιάζει να συνεχίζει φυσικά το κυκλαδίτικο τοπίο με τις ξερολιθιές και τα βράχια του. Ο σεφ Γιώργος Σαμοΐλης έχει κάνει εδώ το όνειρό του πραγματικότητα, μαγειρεύοντας με οδηγούς την παράδοση και την εντοπιότητα, και έχει δημιουργήσει ένα εστιατόριο-προορισμός. Το μενού καταφέρνει να αναδεικνύει στο έπακρο τα υλικά των Κυκλάδων, προτείνοντας γεύσεις εντελώς σύγχρονες, όπως ο ροφός μαρινάτος σε νερό χωριάτικης σαλάτας ή μαγειρεμένος bianco με μπάμιες στο φούρνο.