Με την πιο γευστική και κεφάτη αυλή στη Χώρα της Μυκόνου, το μοδάτο και δημοφιλές «Nōema» απλώνεται σε δύο επίπεδα, εκπέμπει κοσμοπολίτικα vibes και γοητεύει με τις καινοτόμες ιδέες του βραβευμένου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου. Μαζί με τον Πάνο Τσίκα δημιουργούν μια πληθωρική, σέξι, γεμάτη εντάσεις σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Από τα καλύτερα πιάτα του η καπνιστή ταραμοσαλάτα, η εξαιρετικά ψημένη μελιτζάνα στα κάρβουνα με ταχίνι και καρύδια και το κυκλαδίτικο καλαμάρι με πράσινη φάβα. Εξαιρετικά επιδόρπια, ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, ενημερωμένος σομελιέ, πολύ καλό σέρβις.