Γνωστός για την εντελώς προσωπική κουζίνα του, ο Χρύσανθος Καραμολέγκος δίνει βάση στην εκλεκτή πρώτη ύλη, στους φευγάτους όσο και αριστοτεχνικούς συνδυασμούς και δημιουργεί πιάτα με βαθιά νοστιμιά. Στο μενού ξεχωρίζουν οι signature μαρουλοντολμάδες με γαρίδα και καραβίδα σε σάλτσα σαφράν, το ριζότο αχινού, η μακαρονάδα με φρέσκο καβούρι και βούτυρο λεμονιού, ο ψητός αστακός με βούτυρο ταραμά, η picanha αρνιού με τραχανά μαγειρεμένο σε νερό ντομάτας, η εξαιρετική τάρτα Tatin με σύκα και παγωτό από φύλλα συκιάς. Το μενού αλλάζει συχνά, ενώ προτείνονται και αρκετά πιάτα ημέρας. Προσεγμένο σέρβις και πολύ καλή λίστα κρασιών.