Στην όμορφη αυλή του εστιατορίου του, ο Φάνης Μαϊκαντής μαγειρεύει με έμφαση στον ξυλόφουρνο μια πολύ πρωτότυπη, μοντέρνα ελληνική μπιστρονομία. Στηριγμένος σε εξαιρετικές πρώτες ύλες του νησιού, της Ελλάδας και του μεγάλου μποστανιού του, παρουσιάζει μια ιδιότυπη κουζίνα απρόσμενων συνδυασμών, που ανοίγει νέα γευστικά κεφάλαια, με προτάσεις όπως ο τραγανός κεφτές κουνελιού στιφάδο, τα άγρια χόρτα με αρνίσια μυαλά, εσπεριδοειδή και κρέμα από αριάνι, ο ξινόχοντρος με γλυκάδια μόσχου, πεπόνι και κρέμα κρασιού Βινσάντο. Κάθε πιάτο συνδυάζεται μ’ ένα ξεχωριστό ελαιόλαδο που διαλέγει από την ελαιοθήκη η σομελιέ ελαιολάδου του εστιατορίου.