Ένα μοναδικό εστιατόριο-προορισμός στις Κυκλάδες, σε αυτό το νησί της άγονης γραμμής στην Πολυνησία του κεντρικού Αιγαίου, όπου ο Γιάννης Γαβαλάς τελειοποιεί τεχνικά την αίσθηση της οικειότητας. Παρουσιάζει μια υποδειγματική νεο-παραδοσιακή κουζίνα στην οποία ξεχωρίζουν πιάτα όπως το ντόπιο κατσικάκι με ρύζι, συκωταριά και μάραθο, το καλαμάρι σχάρας γεμιστό με σπανακόρυζο και κρέμα ταραμά και η τριλογία συριανού λουκουμιού με κραμπλ από μελετίνι Σαντορίνης.