Ο Παναγιώτης Τσουκάτος εμπνέεται από την ελληνική κουζίνα, δημιουργώντας πιάτα που σε ταξιδεύουν στις γεύσεις και στα αρώματα της παράδοσης. Τα ζουμερά κεφτεδάκια του ψήνονται στη σχάρα και συνοδεύονται από γιαούρτι και δυόσμο, η τραγανή υφή του πράσου κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον το χοιρινό πρασοσέλινο, το ψητό καλαμάρι με τη σάλτσα λεμονιού και κάππαρης είναι νοστιμότατο και μαστιχωτό. Φιλικό σέρβις χαρούμενη ατμόσφαιρα και όλα τα πιάτα σε φιλοσοφία «μοιράσματος» στο κέντρο του τραπεζιού.