Ένα εστιατόριο-προορισμός που έχει δημιουργήσει ο τολμηρός chef-patron Ανδρέας Σταυρίδης στη Σκοπιά Σερρών. Χώρος που κομψά ισορροπεί ανάμεσα στην κλασική επαρχιακή ταβέρνα και το αρτιστίκ ρεστοράν, με το ποιοτικό κρέας και την κορυφαία πρώτη ύλη στο επίκεντρο της γευστικής πρότασης. Η φήμη του εστιατορίου χτίζεται γύρω από προτάσεις σαν το ταρτάρ και το καρπάτσιο μοσχαριού, την αρνίσια σκέπη με χειροποίητο πουρέ και βεβαίως τις κοπές με ψήσιμο εξαιρετικού επιπέδου.