Σ' έναν καλόγουστο χώρο, που εκφράζει με σύγχρονο τρόπο την κρητική λιτότητα, ο Μανώλης Παπουτσάκης φέρνει στα Λαδάδικα την κουζίνα του τόπου του, στοχεύοντας στην αυθεντικότητα των γεύσεων με πολλές πρώτες ύλες από την Κρήτη, ατόφιες συνταγές, αλλά και κάποια πετυχημένα twists που δεν ξεφεύγουν από το θέμα. Ποικιλία από χανιώτικα καλιτσουνάκια, γαμοπίλαφο με ζυγούρι, κουνέλι οφτό, μελάτοι κρόκοι με κρέμα στάκας και τρούφα και must το γαλακτομπούρεκο με στακοβούτυρο. Στα συν, η εκλεκτή ποικιλία κρητικών τυριών και αποσταγμάτων και η λίστα κρασιών του κρητικού αμπελώνα.