Το εντυπωσιακό πανοραμίκ από τις περιμετρικές τζαμαρίες του εστιατορίου στην κορυφή του ξενοδοχείου «AthensWas» θέτει το υπόβαθρο για τη βαθιά ελληνικότητα της κουζίνας του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου. Ξεκινά από παραδοσιακές φόρμες, όπως ο πατσάς ή το αγκιναράτο χοιρινό, και τους δίνει σύγχρονη προοπτική υψηλής φινέτσας, με κύρια υλικά του την τόλμη, την ευρηματικότητα και την αιχμηρή τεχνική. Το εμπνευσμένο γαστρονομικό του όραμα ξεδιπλώνει σε τέσσερα menu dégustation: δύο χορτοφαγικά και δύο πρωτεϊνικά.