Στη μικρή σάλα με την ατμοσφαιρική διακόσμηση που ισορροπεί ανάμεσα σε παλιό καφενείο και αρτίστικο μαγειρείο, η ιδιοσυγκρασιακή και φυσιολατρική κουζίνα του Γιάννη Λουκάκη, που έχει ανοίξει δρόμους στην μπιστρονομική αναδιατύπωση της ελληνικής παράδοσης, εκφράζεται με ιδίωμα θαλασσινό και απροσδόκητους συνδυασμούς, που αναδεικνύουν τη θρησκευτική του αφοσίωση στην άριστη πρώτη ύλη. Το μενού ανανεώνεται σύμφωνα με τις προμήθειες της ημέρας, ενώ η λίστα κρασιών ρίχνει προβολέα στις βιολογικές και βιοδυναμικές παραγωγές.