Πιάτα που διηγούνται την ιστορία και τις ρίζες της κρητικής παράδοσης στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Παναγιώτη Μαγγανά σε ένα ιστορικό οίκημα του Ηρακλείου. Μεγάλο ατού, τα υλικά από την υποδειγματική, βιολογική φάρμα του, στην οποία καλλιεργεί και ξεχασμένους σπόρους, όπως το όσπριο μαναρόλια, που εδώ σερβίρεται μαγειρεμένο με πράσα και καυτερό ελαιόλαδο. Δοκιμάστε το αργοψημένο αρνάκι με γιαούρτι και πιλάφι και το γαστρίν, πρόγονο του σημερινού μπακλαβά. Olive oil list με εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από τον τοπικό ελαιώνα και πλούσια λίστα κρασιών.