Η ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου και ο δημιουργός του, Άκης Σφυρογιαννάκης, σε υποδέχονται με τις κατσαρόλες να σιγοβράζουν πάνω σε πυρωμένα ξύλα και φρέσκα κηπευτικά στα καλάθια. Με βάση τα εκλεκτά τοπικά υλικά (τυριά, λαχανικά, κρεατικά, ψάρι), η ομάδα του σεφ Μιχάλη Ντουνέτα μαγειρεύει πιάτα που μένουν κατά κύριο λόγο πολύ κοντά στην παράδοση και ορισμένες προτάσεις σε σύγχρονο ύφος. Τραπέζια πάνω στο κύμα και εκπληκτική θέα στον κόλπο της Ελούντας.