H Provil έδωσε γεύση και άρωμα στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων υποστήριξε θερμά τον κορυφαίο θεσμό της ελληνικής γεύσης.

Η Provil ήταν υποστηρικτής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, σε μία λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό "Makedonia Palace", με guest chef τον πολυβραβευμένο Ασημάκη Χανιώτη. Η Provil εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες της γαστρονομίας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη γεύση, με προϊόντα που προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες και λύσεις σε κάθε μαγειρική πρόκληση.

Με γνώμονα την απόλαυση, την ευκολία, την ασφάλεια και τα σύγχρονα πρότυπα διατροφής, και το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της συνεχούς εξέλιξης, η Provil διαθέτει μια τεράστια προϊοντική γκάμα που εκπλήσσει με το εύρος και τις δυνατότητες που προσφέρει, όπως για παράδειγμα η premium σειρά καρυκευμάτων και μπαχαρικών "Select Line".

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την άρρηκτη σχέση της με τον κόσμο της γαστρονομίας, η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο, το Provil Experience Center (PEC). Στον χώρο του PEC που αναβαθμίζεται συνεχώς με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διοργανώνονται συναντήσεις και ενημερώσεις για όλες τις νέες τάσεις στον κόσμο της γεύσης, των τεχνικών μαγειρικής και του εξοπλισμού, που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε μελλοντικούς σεφ και μάγειρες.

https://www.youtube.com/watch?v=1qZIsUp5hlU

Δείτε περισσότερα για την Provil εδώ