Το καφεσύστημα Ελ Γκρέκο έψησε μερακλίδικο φινάλε στο φλιτζάνι για τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η φετινή απονομή έκλεισε με τέλειο ελληνικό καφέ που παρασκευάζεται με το πάτημα ενός κουμπιού σε ένα απόλυτα καινοτόμο καφεσύστημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας φώτισαν και φέτος την αλματώδη εξέλιξη της εθνικής μας κουζίνας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, μια και το λαμπερό gala dinner της απονομής δημιούργησε ο εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ Ασημάκης Χανιώτης που διαπρέπει στο γαστρονομικό στερέωμα του Λονδίνου. Πιάτο πιάτο οι εξαιρετικές του γεύσεις αποκάλυψαν στους καλεσμένους την μοντέρνα ελληνική φιλοσοφία που έχει κάνει αίσθηση στο μισελενάτο εστιατόριο "Pied à Terre" της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το εξαιρετικό αυτό ελληνικό δείπνο δεν θα μπορούσε να έχει ιδανικότερο φινάλε από έναν μερακλίδικο ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο Κλασικό που παρασκευάζεται με το πάτημα ενός κουμπιού στο καινούργιο και απόλυτα καινοτόμο καφεσύστημα της εταιρείας. Τα έντονα αρώματα καραμέλας γάλακτος αλλά και καβουρδισμένων ξηρών καρπών γοήτευσαν τους προσκεκλημένους της βραδιάς, καθώς το πολύ ιδιαίτερο αυτό χαρμάνι παράγεται από κόκκους ποικιλίας Arabica Λατινικής Αμερικής και Robusta από την Ασία.

Οι δε σφραγισμένες καφεκάψουλες μονού και διπλού ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας, τη σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα, προσφέροντας έναν ισορροπημένο, αρωματικό ελληνικό καφέ που ετοιμάζεται μέσα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα και είναι πάντα το ίδιο τέλειος και απολαυστικός. Εκτός από τον Κλασικό, υπάρχει επίσης Ελ Γκρέκο Σκούρος αλλά και Χωρίς Καφεΐνη, κάνοντας ακόμα πιο πλούσια την εμπειρία που προσφέρει το πρωτοποριακό αυτό καφεσύστημα, το οποίο αλλάζει ριζικά το τοπίο του ελληνικού καφέ και φυσικά τον τρόπο παρασκευής του, συνδέοντας μια από τις αγαπημένες ελληνικές συνήθειες με τη σύγχρονη εποχή.

https://www.youtube.com/watch?v=K_PKyakMJSs