Η "The Mart" πλούτισε την γεύση των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας

Η κορυφαία εταιρεία χονδρεμπορίου συνέβαλε στην γευστική απογείωση του υψηλού επιπέδου dîner de gala της φετινής απονομής.

Η φετινή απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που πραγματοποιήθηκε όπως πάντα στις λαμπερές σάλες του εμβληματικού "Makedonia Palace" τα είχε πραγματικά όλα. Και αριθμό βραβείων-ρεκόρ, ανάμεσα στα οποία και πολλά πρωτοεμφανιζόμενα, που πιστοποιούν την αλματώδη εξέλιξη της εθνικής μας κουζίνας, αλλά και έναν εξαιρετικά ταλαντούχο guest chef που δημιούργησε το dîner de gala της απονομής.

Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για τον Ασημάκη Χανιώτη, ο οποίος άφησε για τις ανάγκες της βραδιάς το πολυβραβευμένο "Pied à Terre" του Λονδίνου και μαγείρεψε ένα μοντέρνο ελληνικό μενού που έκλεψε τις εντυπώσεις με προϊόντα που επιλέχθηκαν από τη "The Mart". Η κορυφαία εταιρεία χονδρεμπορίου της Ελλάδας βρίσκεται από το 1992 πλάι στους επαγγελματίες της εστίασης με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, που προσφέρει σε μία και μόνο στάση και τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων τροφίμου, μη τροφίμου και εξοπλισμού της χώρας.

Με απολύτα εξειδικευμένο προσωπικό, ευαισθησία και πελατοκεντρική φιλοσοφία, η The Mart αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικού εμπορίου στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείπει από την κορυφαία γιορτή της ελληνικής γεύσης. Τα πλέον premium και φρέσκα προϊόντα της, για τα οποία εφαρμόζονται τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ποιότητας και ασφάλειας, συνάντησαν το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του Ασημάκη Χανιώτη, οδηγώντας τη φετινή απονομή στην απόλυτη γαστρονομική επιτυχία. 

https://www.youtube.com/watch?v=ryBGZjE8TTo