Τα fine dining νερά των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας

Τα S.Pellegrino και Acqua Panna χάρισαν γαστρονομική δροσιά στη μεγάλη γιορτή της εθνικής μας γεύσης.

Η δροσερή όψη της γαστρονομίας έχει όνομα που δεν είναι άλλο από το ασυναγώνιστο ντουέτο που φτιάχνουν το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των Ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna. Πρόσφατα απέδειξαν εκ νέου τη βαθιά σχέση που τα ενώνει με τον γαστρονομικό κόσμο, δίνοντας όπως πάντα δυναμικό "παρών" ως επίσημος χορηγός των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2023.

Η φετινή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο λαμπερό ballroom του εμβληματικού ξενοδοχείου "Makedonia Palace" στη Θεσσαλονίκη, τίμησε τους καλύτερους εκφραστές της εθνικής μας κουζίνας σε κάθε μεριά της Ελλάδας, αλλά και έναν από τους κορυφαίους πρεσβευτές της στο εξωτερικό, τον Ασημάκη Χανιώτη, που δημιούργησε το εξαιρετικό dîner de gala της βραδιάς. Τα μοναδικά fine dining waters δεν θα μπορούσαν ασφαλώς να λείπουν από μια τόσο ξεχωριστή περίσταση, χαρίζοντας τη γαστρονομική τους δροσιά στους προσκεκλημένους της απονομής ήδη από το ξεκίνημα της.

Οι εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του "S.Pellegrino" και η βελούδινη γεύση του Acqua Panna προσέφεραν αρμονική συνοδεία κατά τη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε και αποτύπωσε με ανάγλυφο τρόπο τη μαγειρική φιλοσοφία του προσκεκλημένου σεφ. Το εξαιρετικό αυτό ντουέτο πρωταγωνιστεί δίπλα σε σημαντικές στιγμές σαν τη συγκεκριμένη αλλά και συμβάλλοντας παράλληλα στην εξέλιξη της γαστρονομίας μέσα από δράσεις, όπως ο διαγωνισμός S.Pellegrino Young Chef Academy. Στους φετινούς τελικούς του διαγωνισμού του S.Pellegrino Young Chef Academy στο Μιλάνο τον ερχόμενο Οκτώβριο, συμμετέχει ο δικός μας Γρηγόρης Κίκης με τη μέντορά του βραβευμένη με 2 αστέρια Michelin σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

https://www.youtube.com/watch?v=4U-rgkkkj18